Problemen bij online herregistratie

123

Tot 28 juli staat het NU'91 meldpunt Problemen bij online herregistratie open.

Voor iedere verpleegkundige die zich voor 1 januari 2009 heeft ingeschreven in het BIG-register vervalt de registratie op 1 januari 2014. Wie dan aan de criteria voor herregistratie voldoet, kan de inschrijving weer voor vijf jaar verlengen.

Inmiddels hebben alle verpleegkundigen een brief van het BIG-register ontvangen met het verzoek een online formulier in te vullen om zich te herregistreren. De juristen van het NU’91 Serviceloket krijgen sindsdien  veel vragen over uiteenlopende onduidelijkheden waar men bij deze online herregistratie tegenaan loopt. Bijvoorbeeld over hoe je nu precies  het totaal aantal gewerkte uren en vakantiedagen of ziekteverzuim invult, maar ook over het niet kunnen vinden van de juiste functienaam of werkgever. Daardoor kan de herregistratie - die dus uiterlijk 31 december van dit jaar moet zijn geregeld - vertraging oplopen.

Daarom staat tot 28 juli het NU’91 Meldpunt open. Wij inventariseren de gemelde  problemen en maken aan de hand daarvan een overzichtelijke lijst met problemen & oplossingen, waarmee het makkelijker wordt het herregistratieformulier  in te vullen. Deze lijst vind je vanaf 1 augustus op onze website: nu91.nl

Ga naar het volgende scherm om jouw probleem bij de online herregistratie te melen.